oh well~

yo~

lama siut tak update blog, giler pemalas…hahah~

entah kenapa nafsu dan semangat nak memblog makin malap. cam kusam pulak blog ni tak macam bulan puasa tahun lepas yang mencanak-canak entries. bila difikir, takde benda sangat kut nak update blog since everything is on fesbuk now. ye lah, segala emosi yang tak stabil, yang happy et cetera dah tertulis kat status fesbuk, kisah jalan-jalan semua pulak 4sq dah konker, siap link dengan tweet n fesbuk. blog dah hilang seri… Continue reading

Advertisements

back to work – again~

yo~

syawal dah nak sampai ke penghujung, amcam seronok beraya? minggu terakhir syawal ni penuh dengan jamuan raya kat opis. dari satu bahagian ke satu bahagian buat jamuan. macam-macam makanan ada…meriah uolss raya ni~ bahagian abam baru selesai buat jamuan tengahari tadi. Continue reading

kisah ramadhan 1431H – siri 21

yo~

sedar tak sedar dah lebih tiga minggu berpuasa. tinggal sikit je lagi nak tiba hari raya. abam dah bersemangat waja nak cuti walaupun semangat raya biasa-biasa saja. semangat nak brekpes mihun goreng telur mata tambah sambal kerang dengan nescafe tarik..wahaha~ hurm, kalau raya gi melancong agak-agak boleh tak? 1 syawal gi chill kat london takpun dubai. Continue reading