oh well~

yo~

lama siut tak update blog, giler pemalas…hahah~

entah kenapa nafsu dan semangat nak memblog makin malap. cam kusam pulak blog ni tak macam bulan puasa tahun lepas yang mencanak-canak entries. bila difikir, takde benda sangat kut nak update blog since everything is on fesbuk now. ye lah, segala emosi yang tak stabil, yang happy et cetera dah tertulis kat status fesbuk, kisah jalan-jalan semua pulak 4sq dah konker, siap link dengan tweet n fesbuk. blog dah hilang seri…

technological advancement has killed the desire to blog, at least for me i guess. boleh kata fesbuk adalah antara satu tab yang sentiasa on dari mula sampai abis selain dari email opis. bila nak punch out n off PC baru semua off sekalik tapi once sampai rumah, fesbuk pun on balik. oy mylanta, macam over-depending sangat pulak dengan fesbuk but waddehek, memang fun pun, leh layan apps yang macam-macam…hahah~

on life, rumah dah macam nak siap. bank pun dah disburse 55% loan. tahun depan leh masuk, harapnya…dengan track record developer, memang delivery sangat cepat. now, it’s time to think about furnishing ruang tamu, dapur, bilik-bilik tidur. bukan setakat think aje, nak korek mana duit nak buat semua tu lagi…adoyai~ nak kena diversify portfolio camni, takleh nak harap ASB sajork. jom layan emas! nak layan stock market dah tak follow sangat, tah CDS account pun dah inactive agaknye.

cakap pasal investment, hajat nak carik rumah lagi tapi rumah sekarang harga cam ilang akal giler…oh mylanta! lagi-lagi sekarang semua benda naik harga, gaji je belum nak naik lagi. ada dengar cam nak naik jugak tapi tah bila nak naik ni? dalam tengah tahun ni boleh tak big boss? eheheheh~

oh well, lenkali la pulak~

p/s: cam bimbo gila sebut ‘oh mylanta’…ahahah~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s