oh well~

yo~

lama siut tak update blog, giler pemalas…hahah~

entah kenapa nafsu dan semangat nak memblog makin malap. cam kusam pulak blog ni tak macam bulan puasa tahun lepas yang mencanak-canak entries. bila difikir, takde benda sangat kut nak update blog since everything is on fesbuk now. ye lah, segala emosi yang tak stabil, yang happy et cetera dah tertulis kat status fesbuk, kisah jalan-jalan semua pulak 4sq dah konker, siap link dengan tweet n fesbuk. blog dah hilang seri… Continue reading