kisah ramadhan 1431H – siri 11

yo~

hari ni anak gadis abam dah berusia 2 tahun, rasa kejap pulak masa berlalu…dulu kecik senang nak dikotak-katikkan tapi sekarang dah ada sedikit resistance kalau nak dikotak-katik…eheheh.

papa sentiasa doakan jijiya sentiasa dirahmati dan diberkati oleh Allah. semoga jadi anak yang soleh dan lebih berjaya dari mama dan papa. masa depan tak tahu camne, jijiya kena sentiasa bersedia mengharungi arus globalisasi dan liberalisasi dalam segala aspek. papa dan mama akan sentiasa beri jijiya yang terbaik untuk persiapkan jijiya untuk masa depan. adakalanya mungkin ada kekurangan tapi kami sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak(-anak) kami…

stay cool always ok babe? jijiya memang rawks lah!

p/s: sedih tul abam kehilangan oakley ducati monster dog…saspek tertinggal atas cheque deposit machine kat bank. dugaan sungguh di bulan ramadhan ni.

Advertisements

2 thoughts on “kisah ramadhan 1431H – siri 11

  1. japila dah pandai sebut nama sendiri, contoh pertama dia dah tak boleh diperkotak katikkan… nama jijiya… ala2 nama kereta auntie cacah je u… 😀

    happy birthday jijiya… lahir dekat2 ngn mama tarikhnya, save duit papa nak celebrate birthday. kek beli sebiji je… 😀 lalalalala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s