piala donia!

yo,

abam kecewa ah camni…pasukan feveret gagal menunjukkan kecemerlangan. emblem dah power gambar ayam jantan – gagah, segak, bergaya, dominan dan lain-lain lah tapi nampak macam team cap ayam pun ada…adoyai~

sedih saya bersungguh tengok game kul 2.30 pagi dan akhirnya dikecewakan.

camne lah ni, nampak cam takde harapan nak mara….sikit sangat ni. setakat ni, untuk team yang dah main 2 game (grup A & B), gol seketul pun xde team cap ayam ni…nigeria dengan afrika pun ada gol sebijik! adoyai~

vuvuzela ni pun satu hal jugak…tapi terima je la – it’s the culture over there. kalau world cup buat kat mesia, lepas setiap game kena tukar seat penonton yang baru (sebab kena bakar)….ahaks!

Advertisements

2 thoughts on “piala donia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s