berbaloi-baloi

yo (eh, mat rock tak guna yo…diorang guna apa aah?)

berbaloi-baloi, tu je la yang abam nak cakap. abam dah lama tak pergi gig/konsert apatah lagi rave. paling last abam gi speedzone yang ada tiesto kat sepang masa F1 tahun 2006…bulan mac kalau tak silap, pergh lama gilak! 3 tahun dah…

abam ke awan biru semalam…ahahah! mekasih kepada abam litium kerana mengajak abam ngejoin sekalik. media pass beb! mana abam tak teruja…dah lama tak berkecimpung, sekali dapat peluang leh lepak depan stage…kaw-kaw punya ni! all in all konsert ni ok sebab search dah lama tak perform camni…siap ada comeback abam kid lagi!

ada laa beberapa down turn tapi biasa aa tu, takde apa yang perfect dalam dunia ni. memula sekali, search sampai lambat, kena amik dengan motor sebab jalan bapak jem. dari depan in*tan sampai hartamas. sumer rockers satu KL suda turun bukit kiara. dah la lewat nak start, diorang main lagu-lagu yang banyak abam tak reti…duh~

baru 4-5 lagu, ada technical glitch pulak…agaknya tikus-tikus glitchpaw datang mengganas kat konsert tu kut, abis sound system terganggu sebab drum yazit bunyi takleh compete dengan sound lain. alahai, apa ni production crew? lepas tu, ada pulak makhluk-makhluk yang takde tag media terlepas masuk kandang media. abis crowded! yang mamat-mamat busuk yang kantoi dihalau keluar, bagus…tinggal yang awek-awek kari je..aha, double standard! tapi lepas lama-lama, security dah tak larat nak halau dah…maka, penuh la makhluk-makhluk ini bertebaran di depan stage. serupa takyah ada harga tiket beza-beza lepas ramai yang lompat-lompat parti pagar.

opening act di waktu petang.

search!


kalau nak pegang kasut abam amy tu boleh jer…tapi pastu kena belasah dengan security aa…ahahah!