pengakuan

yo,

yer saya mengaku…saya memang penagih kafein…setakat grande tu kejap jer..lagi-lagi kalau caramel macchiato. dengan adanya j-card, saya dapat diskaun 10%…memang terbaek~

The Caffeine Click Test - How Caffeinated Are You?

kalau nak buat mende ni kena jujur…klik je laju-laju tanpa menghiraukan alam persekitaran..kalau boleh jangan tengok skrin, letak je cursor kat kotak yang dia bagi dan klik je like it’s nobody’s business~

Advertisements

3 thoughts on “pengakuan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s