pusing-pusing

yo,

hari ni abam pulang semula ke kantor setelah berlibur selama 4 hari…(2 hari weekend + 2 hari amik cuti rehat). abam penat occay walaupun cuti empat hari ni. abam penat jalan kaki, naik angkutan kota dengan naik airasia…yeah, abam jalan-jalan ke bandung buat kali kedua! cuma kali ni abisnya 10 juta (apa, 10 juta!)…yang pertama kali abam habis hanya 1.5 juta lengkap sesi karaoke! kali ini abam perginya bersama mama, maka nggak bisa kunjung ke pusat karaoke~

nantilah, kisah bandung dengan full report…abam letih lagi ni. pagi tadi pun abam sampai kantor lewat 8 minit. gokdeng betul!

sampei di kantor ada pulak rapat tergempar. nak susun balik kerja-kerja setiap pegawai agar selaras dengan hala tuju dan perjuangan kantor. masih lagi anda semua ingat kisah ini? well, memandangkan bebudak satu batch di atas abam dah naik principassistsec. abam secara tak langsung menjadi assistsec paling otai di kantor. haa, amik obat! abam kena lead cawangan lain pulak.

memula datang, kerja melatih orang je pastu amik tau sikit-sikit pasal hal body dengan warrant sambil-sambil buat merger dengan nak tambah post. sekarang, abang kendalikan kes-kes tatatertib pulak! wow…cukup 3 cawangan abam duk sini. ada satu je cawangan lum amik port lagi, tu pun kalau betul abam naik principassistsec dalam hujung tahun ni nampak gaya cam akan isi post ittew sebab tuan punya badannya nak sambung master. berpusing abam kat sini…

wow, abam rasa cam jabkhidam dah ni…bunsymp ye kawan-kawan~!

Advertisements

3 thoughts on “pusing-pusing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s