terencat

sejak kebelakangan ini time management selalu fail…

mandi + bersiap cam lama giler…argh, OCD ke apa?

lantas selalu lewat gerak ke pejabat…

dah tau lewat, nak gak isap rokok sebatang dulu sambil panaskan enjin…

lepas tu bila dah sangkut dalam traffic jam nak ke opis mula laa emo-emo dan kiasu

tapi makcik-makcik rambut mengerbang dan berspek besar lagi kiasu bila bawak kereta, lagi-lagi kalau kereta besar..

bongek, kalau bawak kereta macam orang terencat…takyah laa beli camry..pakai viva saja!

owh, gokdeng!

kenapa sekarang ni macam terlampau banyak kereta atas lebuhraya sprint, jalan semantan dan jalan duta?

tapi, hari ni gerak keluar terlewat banyak…jam 7.45..hah 7.45?!?!

kena ikut NKVE…wow, sampai opis kul 8.15 pagi…

tapi, tol la rm2.30….

haduh~

Advertisements

5 thoughts on “terencat

  1. huhu. jalan di seri kembangan ke putrajaya pun dah bertambah2 kereta.
    ada nama dah sekarang ni jalan belakang tu.
    skve namanya. south klang valley. komersil dan penuh attraction gitu.
    😛

  2. SKVE…codename E26..sebuah lebuhraya yang dibangunkan untuk menghubungkan kawasan selatan Lembah Klang yang terdiri dari 2 fasa iaitu persimpangan UNITEN ke Cyberjaya dan Cyberjaya ke Pulau Indah, Selangor…fasa ke-2 masih lagi dalam pembinaan.

  3. aku sedar makin bnyk lepas minyak turun ke 1.80. haih… skrg actually lagi bnyk guna minyak per km sebab lama sgt stuck kat jam.

  4. “bongek, kalau bawak kereta macam orang terencat…takyah laa beli camry..pakai viva saja!”

    hmmm…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s