periuk tuah

my dearest blog,

pada hari sabtu yang lepas, abam bersama beberapa rakan abam yang lain telah bersama-sama berbuka puasa dengan menggunakan kaedah periuk tuah. kalau sesapa tak tau periuk tuah tu mende…potluck arrr!

giler sungguh malam itu…ada ayam percik, canadian 2for1 pizza, japanese tofu, spaghetti & meatballs, macaroni,¬† lamb chops, ais krim berbondong-bondong, puding karamel, air setangki, roti john, lauk-pauk dengan nasik 17 pot~!

begitulah tuahnya jika 30 orang hadir dan bawak portion untuk 30 orang jugak…memang marvelles~

gambar….credit to enche munzir. abam tak bawak sani alif sebab lupa…ahahah!


group photos…

hari ni, umur zafeera genap sebulan.

ahah! semalam pukul 3 pagi baru dia nak tido, nak celebrate sebulan la tuh kononnya~