oh mak kau…

my dearest blog,

wah…kena tag dengan cacah lah! ok lah, demi untuk tidak mengecewakan cacah, abang akan laksanakan tag ini pada malam ini (eh dah lebih kul 12…dah pagi dah) abang kat opis lagi dengan rajinnya membuat kerja persiapan mesyuarat esok.

kalau gambar je bosan gak kan? baiklah!

1. Nama timang-timangan oleh orang tersayang?

  • papa – orang tersayang kan? sapa lagi yang tersayang selain dari mama? :p

2.  Anda seorang yang…

  • sociable, fun-loving, versatile, intellectual, communicative, liberal and friendly character. also prone to moodiness, inconsistency, superficiality, restlessness and laziness. rule the shoulders, upper arms, nerve fibers, lungs, thymus gland, trachea and bronchi, structural features of the clavicle, scapula, and humerus.tend to have a straight and narrow nose, long and thin limbs, a well-proportioned chin, a pointed jawline, fine bone structure, large ears, high cheekbones, a wide mouth, a roundish head, finely-textured hair, small hands, and long and slender fingers. usually be slender in build and of average height.a fortunate, possess intense devotion, genius, largeness of mind, goodness, and liberality….har har har!

3. Insan teristimewa:

  • semua orang adalah istimewa namun yang teristimewa tentulah yang paling istimewa dalam golongan istimewa ittew!

4. Makanan dan minuman kegemaran:

  • Makanan – “two all beef patties, special sauce, lettuce, cheese, pickles, onion on a sesame seed bun
  • Minuman – singer beng (ini air yang bagus untuk menghilangkan lemak)

5. Favourite colour:

  • perpel

6. Favourite song:

  • terus-terang abang takde fav song, kalau ada dulu-dulu pun lagu yang takde lirik…musik ajer!

7. Siapa yang selalu buat saya gelak?

  • diri sendiri~

8. Sikap yang buat anda stress:

  • sikap orang lain ke? hmmm, susah sangat nak buat decision atau suka tunggu last minuteorang lain dah tido la sekarang ni tau tak?

9. 3 benda yang selalu ada dalam bag.

  • err…saya takde bag yang bawak ke hulu hilir…kalau bag kamera ada laaa. kalau dalam beg camera mesti ada 3 benda iaitu:
  1. sani alif laa sapa lagi
  2. lens
  3. flash…ahahaha, best kena lawak bodo camni?

10. Kali terakhir anda beriya-iya menangis…

  • no komen!

11. Perkara paling lucu atau memalukan dalam hidup anda…

  • diri sendiri….dia ni lah yang paling lucu dengan paling memalukan sekali!

12.  Tag 6 orang rakan2 ku…

  • mama
  • khairudeng (gua tau lu dah ada laptop so takde alasan, malaysia sekarang zaman wifi, chennai gua tatau camne)
  • ahkon (takde alasan!)
  • tah…sesapa pun boleh la kalau nak buat, bersedia atau tidak layan saja tag ittew!

wahhhh, sakit otak!

Advertisements

5 thoughts on “oh mak kau…

  1. “semua orang adalah istimewa namun yang teristimewa tentulah yang paling istimewa dalam golongan istimewa ittew!”

    gila tak menjawab soalan tag.. haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s