seharian bersama pak tam bella

my dearest blog,

hari sabtu lepas abang ke kenduri kawen kawan baik saya sewaktu di bukit perdana dulu. beliau adalah fiza dato’ yang telah berkahwin dengan seorang lagi sahabat lagi kawan satu sidang (sidang D lemau tapi rawks occay!) iaitu amri yang sungguh stone sekali.

pak tam bella sesat dari puchong sampai ke cyberjaya membuatkan pak tam bella tak berjaya menembak di kenduri fizastone dari seawal minit pertama. sesungguhnya, team sonica meng’hijack‘ majlis tersebut dengan jayanya. kasihan photog rasmi….maaf ye bang, jangan repot pulak. kami janji tak buat lagi kat kenduri fiza fato.

ok, ini bukan entry mereka….ini entry pengembaraan bersama pak tam bella ke alam DIY.


ok, ini bukan pak tam…

ini barulah paktam bella…

DIY adalah satu skil yang sangat bagus untuk dipraktikkan. pada hari ahad…abang dgn pak tam bella kononnya nak layan sony dance competition tapi sungguh mengecewakan…takde apa pun yang best. jadi kami pun jalan-jalan mencari racun dan penawar hidup yang berduka-lara…

cari unity band (dari hari sabtu abang duk carik merata)…pusing semua kedai gambar, kedai aksesori gadis-gadis genit yang gedik lagi menggiurkan (bak kata harian metro – rm5 sahaja bang, complete package) untuk cari unity band ni…bukan abang nak pakai…tapi flash yang nak pakai.

merata kami berpusing-pusing di sekitar times square, low yat, bukit bintang dan sungei wang. bila haus, kami lepak minum kat kedai mamak belakang bukit bintang plaza sambil diharass oleh seorang perempuan saiko. in the end, kami mempersembahkan – adjustable velcro-strap for bounce card!

velcro strap male & female dibeli sepanjang suku meter di kedai menjual alat mengait dan jahitan di ground floor sungei wang dan ditemukan secara jahitan keliling di kedai alteration di tingkat 3.


pandangan sisi


bersama bounce card ayam yang turut dihasilkan secara DIY…

Advertisements

3 thoughts on “seharian bersama pak tam bella

  1. kalau cacah ketahuan abang mencari unity band itu, tentu cacah beri pada abang. cacah ada 1 unity band dan 1 lagi gelang road safety yang ala2 unity band cuma kaler nya hitam putih. kalau abang nak nanti cacah bagi.
    unity band tu cacah dapat masa berbuka puasa dulu, ada dalam goodies bag…
    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s