student buat assignment

my dearest blog,

owh, kenapa abang tak apply untuk cleo eligible bachelor 2008 seperti kata cacah?….sebab abang dah kawen la op kos!

photog of the year 2010? (yang ni site 2008 punya…tunggu 2010 occay?)

sudah dua malam abang membujang dengan sungguh bahagia sekali. tidur di rumah lama di equine. owh, kami tiada krisis, cuma kakak sedang berstesyen-luar di pulau langkawi. maka, abang pun kembang sayapnya…har har har!

semalam buat sesi night photog for dummies bersama rakan-rakan setaman…owh, abang sorang je orangers…lagi dua orang dark side (ganas betul weh!) dan kami ditemani oleh dua model yang didatangkan secara percuma – satu sen tarak tipu punya!

sesungguhnya kami berlakon macam student sebuah universiti yang menawarkan kursus seni halus dan media walaupun masing-masing dah tua belaka…buat phd ni bang!


jimi j dengan DiBOnya – sistem yang dibeli secara borong dengan sesuka hati sekali


enche pirates sedang skodeng


wireless flash (F42 gua kewl occay!) dari sudut kiri


lamanyer laaa setting weh, bose doh nih!


tripod chapayam dengan tripod cap keep


cacah: lama lagi ke? mekap i dah cair taw! dah la tak bayar…slow lak tu..huh, koser i~
pirates: jap la…aku takleh fokus ni, 1st time pakai contact lens!


pirates: okok…boleh start
jimi j: jap-jap, lens aku sangkut!


jimi j: ada orang cakap tak muka ko macam saleisha stowers pakai tudung?
cacah: tu aku la tu..sajo nyamar!


nanti edit, apply noise reduction…hilang laa semua ni…(apa?)


kekgi pah dapak paymeng….aku beli hok bling-bling kaler ijo pullowk!

wah…memang terbaik! saya mesti pilih~

gambar-gambar lain berada di dalam kamera-kamera kaum dark side ittew…

*tambahan gambar…courtesy of enche pirates


saya malu, nyorok balik pokok….got prawn behind rock~

Advertisements

6 thoughts on “student buat assignment

  1. sesape terasa nk jadi model percuma, meh la kontek abang zahack… tak dpt duit, tp dpt gambar.. har har har…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s