magazine

my dearest blog,

lama kan takde entry baru? mesti sakit jiwa kan bila bukak je blog ni, gambar abang bomba padam api tak abis-abis…stress? leks…leks…

sekarang ni abikal sakit jiwa sikit, magazine macam kata puan a-i-n. ‘orang atas’ tak cakap apaper lagi, abikal pun malas nak layan…dah jumpa jabkhidam masa kursus random socializing, dinasihatkan untuk melalui bikaypi kalau payah sangat nak berbual-biacara dengan ‘orang atas’. ok, abikal jumpa kawan kat bikaypi. diskusi lebih kurang, jumpa penyelesaian…dengar citer, sekarang dah on the way. harap-harap semua selamat, nak kena follow-up dalam minggu ni.

sakit otak pulak pagi-pagi ni, penat driving ulang-alik melaka berkali-kali punya pasal kut. ‘orang atas’ taknak ctc surat random socializing…nampak gaya dah mula perang dingin ni…

hentahler, malas nak cakap banyak. lagi cepat get out lagi bagus!

Advertisements

5 thoughts on “magazine

  1. Pingback: Aku magazine!! aku magazine!! « .::.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s