magazine

my dearest blog,

lama kan takde entry baru? mesti sakit jiwa kan bila bukak je blog ni, gambar abang bomba padam api tak abis-abis…stress? leks…leks…

sekarang ni abikal sakit jiwa sikit, magazine macam kata puan a-i-n. ‘orang atas’ tak cakap apaper lagi, abikal pun malas nak layan…dah jumpa jabkhidam masa kursus random socializing, dinasihatkan untuk melalui bikaypi kalau payah sangat nak berbual-biacara dengan ‘orang atas’. ok, abikal jumpa kawan kat bikaypi. diskusi lebih kurang, jumpa penyelesaian…dengar citer, sekarang dah on the way. harap-harap semua selamat, nak kena follow-up dalam minggu ni.

sakit otak pulak pagi-pagi ni, penat driving ulang-alik melaka berkali-kali punya pasal kut. ‘orang atas’ taknak ctc surat random socializing…nampak gaya dah mula perang dingin ni…

hentahler, malas nak cakap banyak. lagi cepat get out lagi bagus!