kemaskini

my dearest blog,

rasa macam dah lama sungguh tak hapdet blog ni…malas nak menulis dah? banyak kerja? (alasan tipikal).

tekanan jugak bila orang cuba melengah-lengahkan urusan kita…(baru tau)

minggu lepas secgenminow melalui asssec dia offer masuk minow (hati berbunga…)

tapi ada kerja urgent nak kena siapkan slide kaypikayti untuk dipersembahkan kepada chisecogov…(ulang-ulang itu jugak)

come friday, jumpa orang atas, pillow slow talk. nampak macam 50-50, katanya nak fikirkan dulu over the weekend… (selawat banyak-banyak)

isnin, orang atas cakap nak bagitau orang lagi atas….tak sempat bagitau orang lagi atas. (discussion banyak kali sehari, takkan tu pun takleh nak bisik?)

selasa, orang atas cuti pulak…(hemph!)

rabu, pagi meeting kat kaypikayti…susulan persembahan kepada chisecogov minggu lepas. lepak dengan medsyam kat ali maju, dia kedek taknak bawak turun officer baru. sebbaik abang dapat intel info baek punya! balik petang tu, orang atas sibuk discussion…(kan abang dah cakap, hari-hari discussion/meeting)

owh, petang tu jumpa jap…belum cakap lagi (mana sense of urgency yang diagung-agungkan ni?)

hari ni…semua assdir takde…abang sorang-sorang…kena taichi buat persembahan nak sembah kat nimptafor minggu depan (kelepek –  tepuk dahi)…orang atas pagi-petang discussion/meeting (kan abang dah cakap, hari-hari discussion/meeting)

petang ni…masa nak tengok persembahan ni…abang cucuk lagi (biar sampai saiko! hahah…)

weekend ni, abang malas duk KL…nanti kena datang opis!

Advertisements

2 thoughts on “kemaskini

  1. abang memang sibuk sekarang. tapi sibuk lagi orang atas nampaknya, asik meeting ajer…rilek abang, kalau dah rezeki tak ke mana…(redah jer..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s