hapdet!

my dearest blog,

alamak, jumaat habis suda! (ikut stacy sket!)

baru turun dari langit, dirgen nak tengok paper…ok, takyah datang weekend (selamat!)

orang atas tak bagi kata putus lagi…deng!

abang kena lebih rajin usaha kerja keras (motto mengarut zaman sekolah menengah)

mari kita ikut kata nadia….redah jer!


meredah api mampu ku buat….

kemaskini

my dearest blog,

rasa macam dah lama sungguh tak hapdet blog ni…malas nak menulis dah? banyak kerja? (alasan tipikal).

tekanan jugak bila orang cuba melengah-lengahkan urusan kita…(baru tau)

minggu lepas secgenminow melalui asssec dia offer masuk minow (hati berbunga…)

tapi ada kerja urgent nak kena siapkan slide kaypikayti untuk dipersembahkan kepada chisecogov…(ulang-ulang itu jugak)

come friday, jumpa orang atas, pillow slow talk. nampak macam 50-50, katanya nak fikirkan dulu over the weekend… (selawat banyak-banyak)

isnin, orang atas cakap nak bagitau orang lagi atas….tak sempat bagitau orang lagi atas. (discussion banyak kali sehari, takkan tu pun takleh nak bisik?)

selasa, orang atas cuti pulak…(hemph!)

rabu, pagi meeting kat kaypikayti…susulan persembahan kepada chisecogov minggu lepas. lepak dengan medsyam kat ali maju, dia kedek taknak bawak turun officer baru. sebbaik abang dapat intel info baek punya! balik petang tu, orang atas sibuk discussion…(kan abang dah cakap, hari-hari discussion/meeting)

owh, petang tu jumpa jap…belum cakap lagi (mana sense of urgency yang diagung-agungkan ni?)

hari ni…semua assdir takde…abang sorang-sorang…kena taichi buat persembahan nak sembah kat nimptafor minggu depan (kelepek –¬† tepuk dahi)…orang atas pagi-petang discussion/meeting (kan abang dah cakap, hari-hari discussion/meeting)

petang ni…masa nak tengok persembahan ni…abang cucuk lagi (biar sampai saiko! hahah…)

weekend ni, abang malas duk KL…nanti kena datang opis!