merosot

my dearest blog,

hmm, entahlah tak tahu apa nak cakap…

semua benda merosot sekarang ni…
prestasi kerja kat majestic building ni makin merosot sekali…
masih lagi blur dengan apa yang kena buat…
banyak sangat sampah-sarap…
susah nak fokus, soft-focusing la jadinyer…
background ber’bokeh‘…
seriyes makin lemau…tulang belakang rasa banyak angin…
balik rumah, baring atas lantai…pijak..
dipijak oleh satu setengah orang…baru feel kena pijak…
krapp krapp…
lagi sekali, ada tempat belum meletup tu!

nyaman…

kalau tak fit, boleh withdraw dari sini…
tapi, bila buat withdrawal letter takde lak nak bagi…
berani cabar tapi tak berani buat…
the job dah gagal, bila pembajaan bersilang nak tau keputusan ni?
heh~

tahler…

berapa lama lagi boleh tahan…
tak nampak ke dah malas-malas buat tak layan je sekarang ni…

dengar cerita, tempat idaman baru diluluskan re-org
ada chance tak?
masmera, amcam boleh blah ke tak bleh ni?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s