merosot

my dearest blog,

hmm, entahlah tak tahu apa nak cakap…

semua benda merosot sekarang ni…
prestasi kerja kat majestic building ni makin merosot sekali…
masih lagi blur dengan apa yang kena buat…
banyak sangat sampah-sarap…
susah nak fokus, soft-focusing la jadinyer…
background ber’bokeh‘…
seriyes makin lemau…tulang belakang rasa banyak angin…
balik rumah, baring atas lantai…pijak..
dipijak oleh satu setengah orang…baru feel kena pijak…
krapp krapp…
lagi sekali, ada tempat belum meletup tu!

nyaman…

kalau tak fit, boleh withdraw dari sini…
tapi, bila buat withdrawal letter takde lak nak bagi…
berani cabar tapi tak berani buat…
the job dah gagal, bila pembajaan bersilang nak tau keputusan ni?
heh~

tahler…

berapa lama lagi boleh tahan…
tak nampak ke dah malas-malas buat tak layan je sekarang ni…

dengar cerita, tempat idaman baru diluluskan re-org
ada chance tak?
masmera, amcam boleh blah ke tak bleh ni?