percambahan

my dearest blog,

hari ni kena tulis blog, bukan selalu dapat tulis blog pada 29 haribulan februari ni. jadi, abang mesti tulis!

hari ni abang nak cerita pasal che din yang ada orang ajak bertemu dan nak menduga untuk sesi membaja secara bersilang. banyak betul benda nak bertemu lepas tu menduga ni, bagi je terus tak boleh ke? kesian che din.

che din datang awal pagi tadi, dia parking kat luar elitist circle (kalau masuk takut takde parking). che din nampak ada ramai orang (ada can ke tak ni?). che din tengok senarai nama….

demit!

dalam banyak-banyak orang kat situ, che din satu kumpulan dengan sahabat-sahabat. payah camni, kalau dengan orang yang tak kenal takpe la, ni dengan member baik lak tu…double dem! che din risau takut menjawab soalan dengan begitu bodoh ketoknyer sekali.

memang pun, soalan akhir tu sungguhlah ketok jawapan che din…

soalan hubungan bilateral yang sungguh spesifik sekali, mana laa che din pernah experience benda tu…

lain la kalau polisi tiada pintu yang salah ataupun penurunan kuasa….deng!

Advertisements

3 thoughts on “percambahan

  1. che din n masmera yang saling memantau katanya dlm bilik calm n composed(calm?) tapi kantoi pulok masa nak bangun kerusi, kartun rupanya dua2.. ehh opocoottt…
    tazmanian piula katanya menenggek ke atas pintu yg tak bersalah itew…
    dan S-terr dikatakan menjadi urusetia pertemuan yang tak diduga… catat minit ke kakk oyy…
    aduuuiii…. “Penyuburan Bersilang? Meletoppp!” *matila kromosom x & y…

  2. huhu… bukan adengan itu je yg kartun. sedari awal lagi aku dah rasa acara temuduga kita tu kartun sbb masuk ngan geng2 sendiri yg sama gile2. except for akak s-terr yg sungguh bertungkus-lumus mencatat segala ‘perbualan kosong’ kita. “…jot down point” katanya…

    tp akak masmera dah ada plus point… kale baju sama katanya. sungguh ‘menonjol’ ! huhu…

    nway… wish all of u best of luck !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s