boo bar

my dearest blog,

the august house telah bubar semalam. bahangnya makin terasa…

tarikhnya dah ditetapkan…woh, abang tak daftar lagi!

tunggu next time punya la pulak…

dalam perancangan untuk diarahkan ‘menonggeng’ kalau takde kemasukan baru oleh budak-budak yang baru balik buat post-grad diploma ittew~ kalau boleh malas nak ‘menonggeng’, tak larat nak buat kerja banyak-banyak tapi kalau terpaksa jugak…”i have no choice, i have to do it“….

 boohoo~

surat untuk sesi pembasuhan dan pemutihan minda di tengah hutan belantara dan sampai ke tangan. tak sabar nak gather-gather sesama OZF! surat kulapuk je belum nampak bayang…


“tangan yang mengapai”

Advertisements

2 thoughts on “boo bar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s