dinding kembali panas

my dearest blog,

letih betul 2-3 hari ni. kerja-kerja yang lagging banyak kena selesaikan dengan segera. nak kena kejar pilihanraya (tapi bilanye pilihanraya ni?) supaya cepat dapat keputusan orang-orang tertinggi. fuh fuh fuh….amik napas, hepp~

dapat bos kecik baru, dapat tawaran kursus ‘jalan peta’ kat port dickson hujung bulan ni tapi tak bagi lagi bos kecik tengok. tatau nak bajet bos kecik ni style dia camne. dengar kata anak-anak buah lama beliau, amat sukar untuk bercuti apabila bersamanya. taktik kerja tatau lagi. kalau mencucuk, alamat abis ler…

kisah kulapuk kecoh sana-sini. abang kat sini masih belum berkupaluk lagi, walaupun dah semakin lemau melayan ‘lambakan’. ‘the job‘ masih belum ada jawapan lagi, bila laa agaknya? tolong selamatkan saya, tolong tolong! kalau tak dapat the job, cadang nak balik wilayah dengan cobaan mencucuk orang atas punya orang atas. dinding ni dah semakin sukar nak dirempuh, capaian pun dah tersekat-sekat kembali…abis abang nampak ‘user posted image‘ belaka…deng~

encik sani alif ajak bercuti kat langkawi sempena cuti panjang ni. lepas balik dari PD tempoh hari, seronok betul encik sani alif ni jalan-jalan. encik sani alif memang suka skodeng dan jalan-jalan bersama encik sani alif adalah suatu hobi baru yang kewl~ silalah layari laman ‘alamat sama cuma tukar perkataan tekan jadi mukasurat-mukasurat foto‘ untuk berkongsi pandangan bersama encik sani alif ini.

bilalah abang nak tumbuh kulapuk ni?

Advertisements

2 thoughts on “dinding kembali panas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s