jalan yang lurus

my dearest blog,

today will be a very good day for you! you are on the right track, and you know it…

begitulah lebih kurang horoskop kat friendster abang berbunyi…

abang harap abang di trek yang betul, trek yang lurus tak bengkok-bengkok dan menghala ke satu arah yang rocks dan kewl…dua tiga menjak ni asyik guna rocks & kewl ajer ek?

panggilan kursus untuk kulapuk dah bermula, semua dah excited…hoyeah! tapi, mana nak carik kemeja putih lengan pendek? hadoi la!

abang kena pegi jabkhidam pagi tadi, lama siot tak jejak kaki kat the elitist circle tuh. paling last masa nak interviu keje ni dulu, tahun 2005…eh, jap…penah gak masuk tempat tu lepas-lepas tu tapi takat gi cucuk perut rimau nak kuarkan duit jer…pagi tadi pegi jabkhidam dengan perut dipenuhi rama-rama, cuak seh! biasalah budak ada masalah disiplin macam abang ni mesti laa cuak kalau gi jabkhidam. nanti disumbat dalam kolam sampai lemas, abislah abang.

sampai jabkhidam, ramai rupanya kawan-kawan yang dah sampai situ, ada nescafe tarik dengan popia basah ada beberapa muka yang dikenali. pergh, payah ni nak mencuba nasib…

kalau ada rezeki, dapat laa post PPL tu…amin~

Advertisements

5 thoughts on “jalan yang lurus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s