tag from cacah

my dearest blog,

abang kena tag dengan adek cacah, jadi sebelum balik dan ber’wiken’, abang selesaikan tag ittew…

azam tahun baru 2008 (walaupun dah 18 hari masuk 2008)…

  1. nak ‘merempuh’ dinding majestic building ini!
  2. layan hobi-hobi baru dengan cekap dan efisien
  3. simpan lebih banyak duit untuk diri sendiri, keluarga dan masyarakat

kenangan pahit 2007…

  1. kerjaku kerjaku, kerjamu kerjaku jua

pengajaran tahun 2007…

  1. “kat majestic building ni, orang yang paling baik tu la orang yang selalu rugi” – from arep jiran cube sebelah yang intel
  2. kalau rajin sangat nanti jadi mangsa keadaan
  3. semua benda yang tak berkaitan, tak mustahil ko yang kena siapkan

pencapaian paling bermakna 2007…

  1. kahwin la op kos!
  2. dapat keputusan PT*K yang sangat cemer….opps (kompeten gak rupanya abang)

pose menarik (?)

  1. ni boleh?
  2. abang pinjam bandwidth yer encik wise. jangan marah ^_^

Tag 8 lucky friends?

  1. saya bercadang untuk hentikan acara tag ini setakat ini sahaja…trimas!

wowee, dah wiken dah! loceng pun dah berbunyi menandakan waktu pulang kakitangan majestic building ini ke rumah masing-masing ataupun ke acara mabuk nescafe (yang mana berkaitan)..abang tengah siapkan beberapa perkara untuk dihadam dan dihazam di rumah sebagai persiapan 21 januari nanti…trimas cik era atas tips anda!

 caiyok caiyok!

Advertisements

5 thoughts on “tag from cacah

  1. Pingback: entry baru 2009 « ramblings and photos of a lost mind

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s