segalanya aku

my dearest blog,

hari ini 16 januari. patutnyer (aku ulang patutnyer) ada surat best akan datang menjenguk ke dalam tray aku walaupun takde la best sangat actually sebab surat ‘kupab’ jer. kupab pun kupab la janji ada something tapi takde hapekejadah surat pun yang masuk. cess, harapan palsu! menurut sumber intel perkara tu dah dibawak naik tapi orang-orang atas angin hold dulu la pulak. berapa lama laa korang nak simpan?

perhimpunan bulanan tadi ada mihun, popia basah dengan kuih tako sesi amanat dari big boss. amanat yang berbahagia tu amatlah makan dalam sekali…

if you feel that you are not fit to be in the orgy organization, you are a misfit…

it’s either you do or die…

abang rasa abang dah menjurus ke arah misfit bila jiwa dan minda dah tak sebati dengan persekitaran…

deng!

kisah nak mengurus secara setia meshuarat besar ni makin menekan lagi. tambah lagi satu kertas? apakejadah urusetia buat sampai 2 kertas? sebagai seorang yang bunsymp, abang akan layan sambil mintak che din tolong…hoyeah! (tepuk-tepuk!).

dalam tengah melayan jiwa yang tah kemana ni, ada beberapa perkara gembira (actually dua jer) yang buat abang senyum. mana taknyer, dua-dua ni adalah sangat kewl dan rocks! dua-dua best, dua-dua abang nak, dua-dua abang impikan dan intel mengatakan dua-dua ni feasible untuk abang!

tapi, apa kebendenye dua-dua tuh? abang simpan dulu macam cik tiub pemikir…abang tau, jangan harap sangat! dinding api majestic building ni kebal giler dowh! meloloskan diri macam pijat celah-celah tilam pun belum tentu lepas kalau ada daun durian belanda kat tilam tu. pijat cannot stand daun durian belanda – petua ni. tak caya korang cuba. abang dengan hausmet kat vista angkasa tempat budak UM beromen celah-celah tangga pernah try dulu.

sekarang ni nak buat selai surat sat. surat abang hari ni rega dia RM94.67 ikut rate hari bekerja januari. bak kata big boss, kalau sehari datang kerja buat selai surat je serupa takyah…woo, pedih!

α…apakebende tu?

Advertisements

4 thoughts on “segalanya aku

  1. Pingback: Grapevines! « that was me writing

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s